Pizza Varoma

Pizza Varoma

4.3 20 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • 90 g de gouda coupé en morceaux
  • 125 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 60 g de lait
  • 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
  • 5 g d'huile végétale et un peu pour les ramequins
  • ½ c. à café de sel
  • 5 g de levure boulangère fraîche
  • 100 g de purée de tomates séchées type tapenade de tomates confites
  • ½ c. à café de mélange d'épices pour pizza
    ½ c. à café d'herbes de Provence déshydratées
  • 700 g d'eau

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 7 g
Kalorie 730 kJ / 174 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...