Urządzenia i Akcesoria
White fish wrapped in banana leaves
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
boneless white fish fillets (approx. 160 g each - see Tips)6
-
shiro (white) miso paste150 g
-
unsweetened coconut water50 g
-
garlic cloves2
-
piece palm sugar2 cm
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
banana leaves (see Tips)6
-
spring onions/shallots trimmed and cut into julienne3
-
water for brushing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1288.2 mg
Białko
35.5 g
Kalorie
909 kJ /
216.4 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asian-style mussels
30 min
Vietnamese mixed meat pho
1 godz. 50 min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 min
Mussels in coconut milk
25 min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 godz.
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
80 godz. 10 min
Taiwanese sticky rice
1 godz. 40 min
Coconut matcha panna cotta
3 godz. 50 min
Dukkah eggs with asparagus and feta
30 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1 godz. 5 min