Urządzenia i Akcesoria
White fish wrapped in banana leaves
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
boneless white fish fillets (approx. 160 g each - see Tips)6
-
shiro (white) miso paste150 g
-
unsweetened coconut water50 g
-
garlic cloves2
-
piece palm sugar2 cm
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
banana leaves (see Tips)6
-
spring onions/shallots trimmed and cut into julienne3
-
water for brushing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1288.2 mg
Białko
35.5 g
Kalorie
909 kJ /
216.4 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asian-style fish fillets
30min
Chinese Long Beans with Pork
25min
Crab briks
55min
Hot and sour soup
55min
Penne with mussels
1h 5min
Miso soup and sake seafood with rice
1h 5min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Quick prawn stir-fry
20min
Open fish burgers
1h
Chilli crab pasta
35min
Curry Fish
35min