Urządzenia i Akcesoria
White fish wrapped in banana leaves
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
boneless white fish fillets (approx. 160 g each - see Tips)6
-
shiro (white) miso paste150 g
-
unsweetened coconut water50 g
-
garlic cloves2
-
piece palm sugar2 cm
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
banana leaves (see Tips)6
-
spring onions/shallots trimmed and cut into julienne3
-
water for brushing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1288.2 mg
Białko
35.5 g
Kalorie
909 kJ /
216.4 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teriyaki chicken thighs
2 Std. 10 Min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 Std. 30 Min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 Std. 25 Min
Fish with ginger lime sauce
35 Min
Yu Sang
1 Std.
Ma po dou fu (mapo tofu)
15 Min
Mapo tofu
15 Min
Hawaiian Summer Rolls
1 Std.
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
Teriyaki Chicken Rice Balls
45 Min
Chinese greens with XO sauce
1 Std. 50 Min
Smoky chicken thighs
2 Std. 10 Min