French Onion Soup
TM6 TM5

French Onion Soup

4.2 (129 ocen)

Składniki

  • 3 oz Gruyère cheese, cut into pieces
  • 18 oz yellow onions, halved
  • 1 oz olive oil
  • 1 oz unsalted butter
  • ½ tsp salt, plus extra to taste
  • 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
  • 2 tsp all-purpose flour
  • 32 oz water
  • 1 stock cube, chicken or beef
    lub 1 heaping tsp homemade stock paste, chicken or beef
  • 12 slices baguette, slightly stale, or other crusty bread

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
959.8 kJ / 229.4 kcal
Białko
7.6 g
Węglowodany
19.7 g
Tłuszcz
13.7 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Błonnik
2 g
Sód
427.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy