Urządzenia i Akcesoria
Ale Brötchen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
9 Stück
Składniki
-
Ale250 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Dinkelmehl Type 630250 g
-
Weizenmehl Type 405250 g
-
Salz2 TL
-
Öl1 EL
-
Kümmel, gemahlen1 TL
-
Koriander, gemahlen1 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
7 g
Kalorie
899 kJ /
215 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 3/2019
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Tiroler Schinkenbrot
16 godz. 15 min
Kräuter-Tomaten-Fougasse
18 godz.
Brötchen
1 godz. 40 min
Weizen-Buttermilch-Brot
12 godz.
Vollkorn-Brötchen
2 godz.
Laugen Croissants
1 godz.
Röggelchen für Halven Hahn
1 godz. 35 min
Dinkel-Körner-Brötchen
2 godz.
Hafer-Körner-Brot
11 godz. 40 min
Baguette Rustica
4 godz. 20 min
Luftige Brötchen
2 godz.
Portugiesische Croissants
1 godz. 50 min