Urządzenia i Akcesoria
Ale Brötchen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
9 Stück
Składniki
-
Ale250 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Dinkelmehl Type 630250 g
-
Weizenmehl Type 405250 g
-
Salz2 TL
-
Öl1 EL
-
Kümmel, gemahlen1 TL
-
Koriander, gemahlen1 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
7 g
Kalorie
899 kJ /
215 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 3/2019
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Hafer-Körner-Brot
11 godz. 40 min
Weißbrot
15 godz.
Sandwichtoast
18 godz.
Schweizer Rustico
25 godz. 20 min
Ulmer Zuckerbrot (Baden-Württemberg)
2 godz.
Brötchen
1 godz. 40 min
Brot Venezia
17 godz. 10 min
Oberländer
14 godz. 30 min
Bergisches Urbrot
17 godz.
Dinkelkeimbrot
72 godz.
Tiroler Schinkenbrot
16 godz. 15 min
Helles Landbrot
51 godz.