Urządzenia i Akcesoria
Italienisches Maisbrot
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
20 Scheiben
Składniki
-
Milch200 g
-
Zucker1 TL
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Maismehl220 g
-
Weizenmehl Type 550380 g
-
Salz1 TL
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten20 g
-
Wasser150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Białko
4 g
Kalorie
502 kJ /
120 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Backt mehr Brot!
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Joghurtbrot (schnell)
1 godz. 15 min
Maisbrot
1 godz. 5 min
Maisbrot
2 godz. 20 min
Honig-Vollkorn-Cookies
45 min
Irisches Buttermilchbrot
45 min
Roggenfladenbrot
2 godz. 10 min
Maisbrot
1 godz. 5 min
Ciabattabrötchen
1 godz. 40 min
Softes Sandwichbrot
3 godz. 30 min
Maisbrot-Brötchen in Muffinform
20 min
Pain de Campagne (Französisches Landbrot)
76 godz.
Italienisches Weißbrot
1 godz. 10 min