Sauerkraut-Stangenbrot
TM6 TM5

Sauerkraut-Stangenbrot

3.9 (41 ocen)

Składniki

  • 500 g Mehl
  • ¾ Würfel Hefe (30 g)
  • 250 g Wasser
  • ½ TL Zucker
  • ½ TL Salz
  • 250 g Sauerkraut, abgetropft und ausgedrückt

Wartości odżywcze
na 1 Stück
Kalorie
3635 kJ / 868 kcal
Białko
31 g
Węglowodany
180 g
Tłuszcz
3 g
Błonnik
15.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy