
Urządzenia i Akcesoria
辣拌丁香
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
8 人份
Składniki
-
新鮮丁香魚200 克
-
米酒15 克
-
低筋麵粉20 克
-
油15 克
-
蒜頭15 克
-
蔥 ,切段(約2公分)20 克
-
新鮮紅辣椒 ,切圈5 克
-
純芝麻油10 克
-
鹽 ,依個人口味調整⅛ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 8 人份
Kalorie
556.9 kcal /
2328.1 kJ
Białko
45 g
Tłuszcz
27.9 g
Węglowodany
26.2 g
Błonnik
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

養生有鈣念
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan