
Urządzenia i Akcesoria
香料薯泥佐炸豬腹肉
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 人份
Składniki
-
橄欖油60 克
-
帶皮五花肉 切成細條狀(寬約0.5公分)300 克
-
葵花油 油炸用200 克
-
洋蔥 切塊100 克
-
蒜頭4 顆
-
新鮮紅辣椒 切段1 根
-
馬鈴薯 去皮、切塊(約2公分)800 克
-
乾燥月桂葉1 片
-
雞高湯250 克
-
小茴香籽1 小撮
-
鹽1 小撮
-
匈牙利辣紅辣椒粉10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
445 kcal /
1863 kJ
Białko
11.5 g
Tłuszcz
32.3 g
Węglowodany
26.6 g
Błonnik
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Jorge熱情西班牙
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan