香料薯泥佐炸豬腹肉
TM5 TM6

香料薯泥佐炸豬腹肉

(Brak ocen)

Składniki

  • 60 克 橄欖油
  • 300 克 帶皮五花肉, 切成細條狀(寬約0.5公分)
  • 200 克 葵花油, 油炸用
  • 100 克 洋蔥, 切塊
  • 4 顆 蒜頭
  • 1 根 新鮮辣椒, 切段
  • 800 克 馬鈴薯, 去皮、切塊(約2公分)
  • 1 片 乾燥月桂葉
  • 250 克 雞高湯
  • 1 小撮 小茴香籽
  • 1 小撮 鹽
  • 10 克 匈牙利辣紅辣椒粉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1863 kJ / 445 kcal
Białko
11.5 g
Węglowodany
26.6 g
Tłuszcz
32.3 g
Błonnik
3.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy