Muffins de chocolate invertido

Muffins de chocolate invertido

3.8 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
12 piezas

Składniki

  • 150 g de chocolate blanco en trozos
  • 100 g de mantequilla
  • 120 g de azúcar
  • 1 cucharada de vainilla
  • 200 g de leche
  • 2 huevos
  • 250 g de harina
  • 1 cucharada de polvo para hornear
  • 80 g de cocoa en polvo

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pieza

Sód 122.3 mg
Białko 5.7 g
Kalorie 1175.6 kJ / 281 kcal
Tłuszcz 13.1 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 7.8 g
Węglowodany 38.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...