Urządzenia i Akcesoria
Mousseline (crema pastelera de mantequilla)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
1 receta completa
Składniki
-
1 vaina de vainilla fresca
-
100 g de azúcar refinada
-
500 g de leche
-
50 g de fécula de maíz
-
3 huevos
-
200 g de mantequilla sin sal cortada en trozos
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 receta completa
Białko
35 g
Kalorie
10500 kJ /
2500 kcal
Tłuszcz
192 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
169 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
REPOSTERÍA
64 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Bachour: Crème Brûlée con frutas tropicales
5 godz.
Pasta hojaldre sin empaste
1 godz.
Tarta de chocolate con crema de pistaches y glaseado espejo
25 godz. 20 min
Pasta para tarta
20 min
Crema pastelera
10 min
Tiramisú
3 godz. 15 min
Crema pastelera
10 min
Merengue
15 min
Pastel de limón y merengue
2 godz. 10 min
Masa sablé
10 min
Galletas de anillos de naranja especiadas
50 min
Tarta de limón y merengue
2 godz. 30 min