Urządzenia i Akcesoria
Pan para hamburguesa
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
4 piezas
Składniki
-
110 g de leche
-
jugo de limón unas gotas
-
280 g de harina y un poco más
-
40 g de azúcar
-
1 cucharadita rasa de sal
-
1 huevo
-
1 yema de huevo
-
15 g de mantequilla a temperatura ambiente
-
5 g de levadura prensada fresca
-
aceite para engrasar
-
1 clara de huevo para barnizar
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pieza
Białko
11.16 g
Kalorie
1513 kJ /
362 kcal
Tłuszcz
8.01 g
Błonnik
2.53 g
Węglowodany
61.28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PANADERÍA
60 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Baguette
3 godz. 45 min
Masa para pizza
1 godz.
Masa para pizza
1 godz.
Masa para pasta fresca
1 godz.
Pan pita
1 godz. 40 min
Pan para hamburguesa
3 godz. 20 min
Pan brioche
14 godz.
English muffins
1 godz. 30 min
Pan pita
1 godz. 50 min
Hogaza exprés
50 min
Pan artesanal TM6
5 godz.
Bolillos caseros
1 godz. 40 min