Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g de chocolate oaxaqueño artesanal, en trozos
- 1 cucharadita de cardamomo en polvo
- 1500 g de leche
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 0 kJ / 290 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 13 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Atole de canela
35 Min
Agua de melón y guayaba
10 dk
Gelatina de rompope
5 Std. 20 Min
Atole de fresa
25 min
Atole de chocolate
20 Min
Agua de Horchata
10 dk
Agua de tuna
5 dk
Gelatina de mango
15min
Atole de higo
25 min
Atole de guayaba
40 Min
Agua de avena sin lácteos
10 dk
Agua de Guayaba con jamaica
15min