Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 yemas de huevo
- 200 g de azúcar
- 250 g de crema para batir (min 30% de grasa)
- 250 g de aguardiente (38% vol.)
-
1
cdita de azúcar de vainilla casera
lub 1 cda de vainilla
- Wartości odżywcze
- na 1 vaso
- Kalorie
- 1697 kJ / 404 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 0 g