Urządzenia i Akcesoria
Rompope
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 vasos
Składniki
-
8 yemas de huevo
-
200 g de azúcar
-
250 g de crema para batir (min 30% de grasa)
-
250 g de aguardiente (38% vol.)
-
1 cda de vainilla1 cdita de azúcar de vainilla casera
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 vaso
Białko
5 g
Kalorie
1697 kJ /
404 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Atole de guayaba
40 min
Tradicional barbacoa hidalguense
3 godz.
Carlota de mango y queso
7 godz.
Margarita de guanábana
5 min
Salsa de tamarindo
40 min
Champurrado
25 min
Rompope de nuez
20 min
Atole de chocolate
20 min
Chocolate caliente con aroma de cardamomo
20 min
Gelatina de rompope
5 godz. 20 min
Pierna adobada navideña
1 godz. 45 min
Dulce de tapioca
1 godz.