Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chocolate amargo (50% cocoa), en trozos
- 40 g de aceite
- 440 g de leche, fría
- 1 yema de huevo
- 80 g de azúcar
- 50 g de harina
- 30 g de cocoa en polvo
- 1 pizca de sal
- 250 g de helado de vainilla
- Wartości odżywcze
- na 1 vaso
- Kalorie
- 2510 kJ / 600 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Błonnik
- 3.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chocolate caliente
15min
Malteada de cheesecake de fresa
40 min
Malteada de Vainilla, Plátano y Café
5min
Arroz frito
40 min
Malteada de crema de avellanas
10min
Agua de horchata
15min
Helado de chocolate
12 godz.
Malteada de merengue de frambuesa
10min
Chocomilk
5min
Malteada de fresa
5min
Frappuccino
5min
Nieve rápida de fruta
5min