Urządzenia i Akcesoria
Geleia de alho e malagueta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz.
600 g
Składniki
-
maçã c/ casca e c/ caroços cortada em pedaços1200 g
-
dentes de alho16
-
malaguetas vermelhas cortadas em pedaços6
-
água900 g
-
Açúcar q.b.
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
13.4 mg
Białko
2 g
Kalorie
560.3 kJ /
133.9 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
34.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista novembro 2018
27 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Risoto milanese
25 Min
Chutney de manga
Keine Bewertungen
Tarte de figo e presunto
40 Min
Mostarda de cerveja e mel
12 Std.
Piccalilli
12 Std.
Pickles de pepino picantes
8 Std.
Gelado Eton mess
8 Std.
Massa de salsa
20 Min
Chutney de manga
1 Std. 20 Min
Molho de tomate e vodka
45 Min
Beringela com feta e malagueta
6 Std. 35 Min
Maionese
5 Min