Gelado no copo com molho de caramelo e crocante de chocolate

Gelado no copo com molho de caramelo e crocante de chocolate

5.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 godz. 40 min
850 g

Składniki

  • natas c/ 35% de gordura bem frias
    500 g
  • pasta de baunilha (ver dica)
    1 c. sopa de
  • leite condensado
    370 g
  • chocolate de leite p/ culinária, partido em pedaços
    300 g
  • molho de caramelo (ver dica)
    4 c. sopa de

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 579.1 kcal / 2423 kJ
Białko 7.5 g
Tłuszcz 38.4 g
Węglowodany 51.9 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 24.2 g
Sód 105.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...