Urządzenia i Akcesoria
Yogurt Miso Potato Salad
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
yogurt7 oz
-
white miso paste2 ½ oz
-
water divided33 oz
-
ground black pepper¼ tsp
-
baby red potatoes cut into wedges24 oz
-
salt½ tsp
-
red bell peppers seeds removed, thinly sliced4 oz
-
red onions thinly sliced2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
874 kJ /
209 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed Vegetables
1 godz. 20 min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1 godz.
Onion Skin Broth
1 godz. 5 min
Spam Croquettes with Tomato Sauce
45 min
Sausage Stuffed Kabocha
2 godz. 45 min
Sweet Potato Spoon Bread
1 godz.
White Fish Salad
35 min
Cauliflower "Fried" Rice
40 min
Fish Sticks
2 godz. 30 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 min
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27 godz.