Urządzenia i Akcesoria
Yogurt Miso Potato Salad
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
yogurt7 oz
-
white miso paste2 ½ oz
-
water divided33 oz
-
ground black pepper¼ tsp
-
baby red potatoes cut into wedges24 oz
-
salt½ tsp
-
red bell peppers seeds removed, thinly sliced4 oz
-
red onions thinly sliced2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
874 kJ /
209 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Garam Masala
50 min
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Green Tea Crème Brûlée
2 godz. 35 min
Coconut Sautéed Shrimp
35 min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1 godz. 30 min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1 godz. 15 min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14 godz. 10 min
Asian Peanut Sauce
1 godz. 20 min
Moroccan Chicken Bowl
45 min
Barley and Lentil Radicchio Salad
1 godz. 25 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min