![Yogurt Miso Potato Salad Yogurt Miso Potato Salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a4e53c2c-80fe-45b3-ac5c-02a156b954f9/Derivates/9413e0ba0ee8f5ccc697dea910f794448815b20f.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 7 oz yogurt
- 2 ½ oz white miso paste
- 33 oz water, divided
- ¼ tsp ground black pepper
- 24 oz baby red potatoes, cut into wedges
- ½ tsp salt
- 4 oz red bell peppers, seeds removed, thinly sliced
- 2 oz red onions, thinly sliced
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 874 kJ / 209 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Easy Cheese Souffles
1 Std.
Miso Glazed Eggplant with Cucumber Salad
45 Min
Steamed Red Bean Rice Cake
1 Std. 10 Min
Savory Turnip Cake
26 Std. 55 Min
Chocolate Swirl Buns
2 godz. 50 min
Root Vegetable Soufflé
1h 25min
Banana Cream Pie
4h 15min
Apple Pancakes
2h
Quinoa Patties
1 Std.
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 Min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 Min
Shrimp Cakes
30 Min