Urządzenia i Akcesoria
Yogurt Miso Potato Salad
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
yogurt7 oz
-
white miso paste2 ½ oz
-
water divided33 oz
-
ground black pepper¼ tsp
-
baby red potatoes cut into wedges24 oz
-
salt½ tsp
-
red bell peppers seeds removed, thinly sliced4 oz
-
red onions thinly sliced2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
874 kJ /
209 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Coconut Sautéed Shrimp
35 min
Asparagus and Ham Rotelle
40 min
Beef and Beer Pie
1 godz. 40 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Lentil Loaf
1 godz. 10 min
Greek Style Pork Stew
50 min
Walnut and Chocolate Crunch Cookies
1 godz. 15 min
Garlic Shrimp and Grits
1 godz. 10 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min
Cauliflower Potato Salad
1 godz. 30 min
Pasta Fagioli Soup
40 min