Urządzenia i Akcesoria
Yogurt Miso Potato Salad
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
yogurt7 oz
-
white miso paste2 ½ oz
-
water divided33 oz
-
ground black pepper¼ tsp
-
baby red potatoes cut into wedges24 oz
-
salt½ tsp
-
red bell peppers seeds removed, thinly sliced4 oz
-
red onions thinly sliced2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
874 kJ /
209 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed Vegetables
1 godz. 20 min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 min
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 min
Virginia Sweet Potato Biscuits
35 min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min
Eggplant and Tomato Pasta
45 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
White Bean Soup
2 godz. 45 min