
Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Stock Base
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
36 oz
Składniki
-
fresh parsley (leaves and tender stems)1 oz
-
dried bay leaf1
-
fresh oregano2 tbsp
-
fresh thyme (leaves only)1 tbsp
-
carrots in pieces (2 in.)8 oz
-
tomatoes halved5 oz
-
celery in pieces (2 in.)4 oz
-
onions quartered4 oz
-
cremini mushrooms4 oz
-
potatoes cubed (2 in.)3 oz
-
garlic cloves2
-
dehydrated onions3 tsp
-
dehydrated garlic1 tsp
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
nutritional yeast6 tbsp
-
liquid aminos, e.g. Bragg®4 tbsp
-
salt2 tbsp
Wartości odżywcze na 1 oz
Kalorie
30.3 kcal /
126.8 kJ
Białko
1.4 g
Tłuszcz
0.9 g
Węglowodany
4.6 g
Błonnik
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Apple Sauce
20 min
Vegetable Stock Paste
45 min
Vanilla Sugar
72 godz.
Gluten-Free Herbed Pizza Crust
1 godz. 30 min
Mushroom Risotto
30 min
Beef Chili
1 godz. 5 min
Pineapple Whip
10 min
Gluten and Grain Free Dinner Rolls
1 godz. 20 min
Mango Chutney
1 godz. 20 min
Beet Salad
15 min
Berry Dream
10 min