Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Stock Base
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
36 oz
Składniki
-
1 tsp dried parsley, (leaves and tender stems)fresh parsley (leaves and tender stems)1 oz
-
dried bay leaf1
-
2 tsp dried oreganofresh oregano2 tbsp
-
1 tsp dried thyme, (leaves only)fresh thyme (leaves only)1 tbsp
-
carrots in pieces (2 in.)8 oz
-
tomatoes halved5 oz
-
celery in pieces (2 in.)4 oz
-
onions quartered4 oz
-
cremini mushrooms4 oz
-
potatoes cubed (2 in.)3 oz
-
garlic cloves2
-
dehydrated onions3 tsp
-
dehydrated garlic1 tsp
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
nutritional yeast6 tbsp
-
liquid aminos, e.g. Bragg®4 tbsp
-
salt2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Białko
1.4 g
Kalorie
126.8 kJ /
30.3 kcal
Tłuszcz
0.9 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apple Sauce
20 min
Basil Pesto
10 min
Vegetable Stock Paste
45 min
Vanilla Sugar
72 godz.
Lentil Loaf
1 godz. 10 min
Hawaiian Coleslaw
15 min
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45 min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 min
Fig and Apricot Jam
40 min
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10 min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min