Urządzenia i Akcesoria
Tomaten-Salbei-Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Salbeiblätter abgezupft6 - 8
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehen2
-
Schinkenspeckwürfel75 g
-
Olivenöl5 g
-
stückige Tomaten (à 400 g)2 Dosen
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Zucker½ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
9 g
Kalorie
498 kJ /
120 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pizza Margherita
1 godz. 35 min
Minestrone
45 min
Tomatensauce
40 min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1 godz. 20 min
Gnocchi Tricolore
30 min
Pfannkuchen "Schwarzwälder Art"
45 min
Frische Tomaten-Pasta
25 min
Tomatenfladen mit Oliven
2 godz. 15 min
Bucatini mit Auberginen und Steinpilzen
1 godz. 10 min
Risotto mit Basilikum
40 min
Würzige Basis-Tomatensauce
35 min
Tomatensauce
30 min