Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 - 8 Salbeiblätter, abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 75 g Schinkenspeckwürfel
- 5 g Olivenöl
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 498 kJ / 120 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Linguine mit Räucherlachs
30min
Buntes Gemüse mit Schafskäse und Tomatenreis
40min
Badische Kartoffelsuppe
45min
Tomatensauce
40min
Tomaten-Garnelen-Sauce
25min
Radieschen-Ingwer-Dressing
10min
Avocado-Zitronen-Sauce
35min
Krabben-Tomaten-Sauce
30min
Lachsfilets in Sherrysauce
35min
Gnocchi Tricolore
30min
Graupeneintopf mit Parmesan-Crackern
1 Std. 10 Min
Frische Tomaten-Pasta
25min