Kürbisauflauf

Kürbisauflauf

3.8 48 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 Portionen

Składniki

  • Wasser
    500 g
  • Kürbisfleisch in Stücken
    1000 g
  • Butter und etwas mehr zum Einfetten
    35 g
  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Schinken, roh
    2 Scheiben
  • altbackenes Brötchen in Stücken
    1
  • Milch
    150 g
  • Sherry
    20 g
  • Ei
    1
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 228 kcal / 951 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 20 g
Błonnik 2.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...