鰻魚柳川鍋

鰻魚柳川鍋

4.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 高湯
    500 克
  • 日式醬油 (濃口)
    ½ 大匙
  • 柴魚醬油
    1 大匙
  • 1 大匙
  • 洋蔥 ,切絲
    180 克
  • 牛蒡 ,去皮,切絲
    80 克
  • 蒲燒鰻 ,切段(約3公分)
    300 克
  • ,打散
    2 顆
  • 黑芝麻 ,少許

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 664 kcal / 2774 kJ
Białko 46 g
Tłuszcz 42 g
Węglowodany 29 g
Błonnik 5.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...