
Urządzenia i Akcesoria
鰻魚柳川鍋
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
高湯500 克
-
日式醬油 (濃口)½ 大匙
-
柴魚醬油1 大匙
-
糖1 大匙
-
洋蔥 ,切絲180 克
-
牛蒡 ,去皮,切絲80 克
-
蒲燒鰻 ,切段(約3公分)300 克
-
蛋 ,打散2 顆
-
黑芝麻 ,少許
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
664 kcal /
2774 kJ
Białko
46 g
Tłuszcz
42 g
Węglowodany
29 g
Błonnik
5.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

冬季小鍋料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan