
Urządzenia i Akcesoria
北海道雜炊鍋
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
海帶芽1 大匙
-
小魚乾30 克
-
高湯500 克
-
味醂2 大匙
-
日式醬油1 大匙
-
大白菜 ,切塊(約4公分)120 克
-
日本大蔥 ,切斜片(約2公分)20 克
-
鹽½ 茶匙
-
白米飯200 克
-
新鮮蠔菇 ,去根部,切段120 克
-
透抽 ,清洗去除內臟,切圈(約1.5公分)200 克
-
草蝦 ,去頭,去腸泥8 隻
-
清酒20 克
-
蛋 ,打散1 顆
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
230 kcal /
952.5 kJ
Białko
22 g
Tłuszcz
2.5 g
Węglowodany
33.5 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

冬季小鍋料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan