Cheesecake cozido de pêssego

Cheesecake cozido de pêssego

4.3 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz.
8 doses

Składniki

Bolo
  • bolacha digestiva
    150 g
  • manteiga amolecida
    80 g
  • canela em pó
    1 c. chá de
  • gengibre
    1 c. chá de
  • Água q.b. p/ cozer
  • natas
    200 g
  • limão (raspa e sumo)
    ½
  • queijo mascarpone
    750 g
  • açúcar
    150 g
  • ovos
    3
Cobertura
  • pêssego cortado em pedaços pequenos
    450 g
  • sumo de limão (½ unid. aprox.)
    25 g
  • amido de milho
    20 g
  • açúcar
    50 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 716 kcal / 2995.6 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 53.9 g
Węglowodany 51.9 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 30.2 g
Sód 447.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...