廣島美酒鍋

廣島美酒鍋

4.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭 ,切片
    5 克
  • 洋蔥 ,切片
    80 克
  • 1 大匙
  • 清酒
    150 克
  • 高湯
    250 克
  • 日本大蔥 ,切斜片(約2公分)
    10 克
  • 大白菜 ,切塊(約4公分)
    150 克
  • ¼ 茶匙
  • 新鮮香菇 ,切片(約0.5公分)
    100 克
  • 鴻喜菇
    80 克
  • 去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)
    150 克
  • 豬肉片
    150 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 243.5 kcal / 1017.5 kJ
Białko 17.5 g
Tłuszcz 12.5 g
Węglowodany 13 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...