
Urządzenia i Akcesoria
廣島美酒鍋
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭 ,切片5 克
-
洋蔥 ,切片80 克
-
油1 大匙
-
清酒150 克
-
高湯250 克
-
日本大蔥 ,切斜片(約2公分)10 克
-
大白菜 ,切塊(約4公分)150 克
-
鹽¼ 茶匙
-
新鮮香菇 ,切片(約0.5公分)100 克
-
鴻喜菇80 克
-
去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)150 克
-
豬肉片150 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
243.5 kcal /
1017.5 kJ
Białko
17.5 g
Tłuszcz
12.5 g
Węglowodany
13 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

冬季小鍋料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan