秋田烤米棒鍋

秋田烤米棒鍋

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份

Składniki

  • 1800 克
  • 白米 ,洗淨,瀝乾
    200 克
  • 日式醬油
    2 大匙
  • 昆布
    5 克
  • 京都水菜 ,切段(約3公分)
    120 克
  • ,切薄片
    5 克
  • 香菇醬油
    1 ½ 大匙
  • ⅛ 茶匙
  • 牛蒡 ,去皮,切絲
    30 克
  • 去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)
    400 克
  • 日本大蔥 ,切斜片(約1公分)
    10 克
  • 雪白菇 ,去根部,剝散
    150 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 367.5 kcal / 1532.5 kJ
Białko 25.5 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 46.5 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...