秋田烤米棒鍋
TM5 TM6

秋田烤米棒鍋

(Brak ocen)

Składniki

  • 1800 克 水
  • 200 克 白米 ,洗淨,瀝乾
  • 2 大匙 日式醬油
  • 5 克 昆布
  • 120 克 京都水菜 ,切段(約3公分)
  • 5 克 薑 ,切薄片
  • 1 ½ 大匙 香菇醬油
  • ⅛ 茶匙 鹽
  • 30 克 牛蒡 ,去皮,切絲
  • 400 克 去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)
  • 10 克 日本大蔥 ,切斜片(約1公分)
  • 150 克 雪白菇 ,去根部,剝散

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1532.5 kJ / 367.5 kcal
Białko
25.5 g
Węglowodany
46.5 g
Tłuszcz
10 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy