
Urządzenia i Akcesoria
牡蠣味噌鍋
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
薑5 克
-
蒜頭5 克
-
日本大蔥 ,切斜片40 克
-
白芝麻油1 大匙
-
紅味噌30 克
-
韓式大醬10 克
-
糖20 克
-
味醂2 大匙
-
高湯500 克
-
白蘿蔔 ,去皮,切條(長約5公分)100 克
-
鴻喜菇 ,去根部,剝散150 克
-
雪白菇 ,去根部,剝散150 克
-
蟹肉棒70 克
-
蚵仔 (大顆)200 克
-
清酒20 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
163.8 kcal /
679.5 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
4.5 g
Węglowodany
26.2 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

冬季小鍋料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan