
Urządzenia i Akcesoria
Postre de tapioca y mango
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 raciones
Składniki
Tapioca
-
de leche500 g
-
de azúcar75 g
-
de canela molida (opcjonalnie)½ cucharadita
-
de tapioca65 g
Puré de mango
-
de mango maduro en trozos400 g
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
164 kcal /
686 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
3.1 g
Węglowodany
25.4 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Sód
39 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Postres de verano I
6 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania