![Postre de tapioca y mango Postre de tapioca y mango](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/736FFDA2-BE5D-4B1B-8E78-FEECCA433502/Derivates/bd3f4f1f-ea54-4a5b-9ea0-613f635f2c8a.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Tapioca
- 500 g de leche
- 75 g de azúcar
- ½ cucharadita de canela molida (opcjonalnie)
- 65 g de tapioca
Puré de mango
- 400 g de mango maduro en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 686 kJ / 164 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 25.4 g
- Tłuszcz
- 3.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 39 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bizcocho persa de zanahoria y coco - Irán
2h 20 min
Arroz con leche de almendras
55 Min
Bollos de cúrcuma
30 Min
Mazamorra de quinoa (pudin de quinoa)
40 Min
Horchata mexicana
15 Min
Tarta de plátano al caramelo
45min
Smoothie de higos y miel
5 Min
Gazpacho de melocotón con tofu
40 Min
Bebida de agua de coco y arándanos
5 Min
Pilaf de arroz con frutos secos
30 Min
Gazpacho verde
10 Min
Pudín de tapioca y arroz
1 Std. 10 Min