Urządzenia i Akcesoria
Postre de tapioca y mango
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 raciones
Składniki
Tapioca
-
500 g de leche
-
75 g de azúcar
-
½ cucharadita de canela molida (opcjonalnie)
-
65 g de tapioca
Puré de mango
-
400 g de mango maduro en trozos
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 ración
Sód
39 mg
Białko
3 g
Kalorie
686 kJ /
164 kcal
Tłuszcz
3.1 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
25.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Postres de verano I
6 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Pastel de chocolate, zanahoria y piña
2 godz. 20 min
Cupcakes red velvet veganos
4 godz.
Galletas de amaranto (Black Diamond)
1 godz. 30 min
Leche de caramelo caliente TM6
50 min
Muffins de plátano y espinacas
30 min
Pan de muerto con cítricos
1 godz. 40 min
Salsa de xoconostle y morita asado
20 min
Tiramisú con té matcha y fresas
4 godz. 20 min
Helado vegano de pistache y cardamomo
20 min
Ramen con salmón y brócoli - Japón
30 min
Malteada de pay de banoffee
15 min
Tarta de calabaza (Pumpkin pie)
3 godz.