Urządzenia i Akcesoria
Postre de tapioca y mango
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 raciones
Składniki
Tapioca
-
500 g de leche
-
75 g de azúcar
-
½ cucharadita de canela molida (opcjonalnie)
-
65 g de tapioca
Puré de mango
-
400 g de mango maduro en trozos
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 ración
Sód
39 mg
Białko
3 g
Kalorie
686 kJ /
164 kcal
Tłuszcz
3.1 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
25.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Postres de verano I
6 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Té helado tailandés TM6
10min
Gazpacho de mango con huevo de codorniz, aguacate y lascas de salmón
30min
Gazpacho de mango
15min
Arroz glutinoso con mango
8h 45min
Tiramisú con té matcha y fresas
4h 20min
Té con especias indio (Masala chai) - India
15min
Lassi de hierbabuena y cardamomo
10min
Arroz con leche de coco y mango
40min
Pudin de chía con chocolate
20min
Leche de nueces y coco
10min
Tarta de calabaza (Pumpkin pie)
3h
Masala chai (té chai)
20min