Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de vino tinto
- 100 g de vermut blanco
- 6 cucharaditas colmadas de chocolate soluble en polvo (tipo Cola Cao®)
- 1 yema de huevo
- 600 g de cubitos de hielo
- hojas de menta fresca para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 vaso
- Kalorie
- 432 kJ / 103 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 7.7 g
- Tłuszcz
- 1.7 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta a las tres leches
12óra 45p
Cóctel pisco sour
10 min
Natillas con sémola
20 Min
Cóctel terremoto chileno
4h 15min
Bavaroise de sandía
5h
Choripanes con salsa pebre
2h
Pisco sour
10 min
Cóctel de chocolate y menta
10 min
Chocolate vienés
20 Min
Leche asada
4h 40min
Mojito de fresas
5min
Sopaipillas chilenas
45 Min