Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base della Sacher
- 150 g di burro a pezzi + q.b.
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 5 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 130 g di zucchero
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
Farcitura
- 300 g di confettura di albicocche
Copertura
- 160 g di cioccolato fondente (50% di cacao)
- 125 g di panna (min. 30% di grassi)
Freakshakes
- 150 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 200 g di gelato fiordilatte
- 130 g di latte intero freddo
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3732 kJ / 892 kcal
- Białko
- 13.5 g
- Węglowodany
- 67.4 g
- Tłuszcz
- 63.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Freakshakes al tiramisù
10min
Milkshake al cioccolato
10min
Frappè al cappuccino
15min
Dolce mandorle e carrube al vapore
Brak ocen
Crema al caffè
15min
Playa del sol
10min
Tenderberry
10min
Smoothie tropicale
15min
Cool passion
10min
Dalgona coffee alla crema di whisky
15min
Frappè cappuccino
10min
Frullato di lamponi
10min