Bohnensalat mit Tomatendressing

Bohnensalat mit Tomatendressing

4.0 31 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen

Składniki

  • Schneidebohnen in Stücken (3 cm lang)
    500 g
  • Wasser
    530 g
  • dicke Bohnen, TK
    300 g
  • Zwiebel halbiert
    1
  • getrocknete Tomaten, in Öl in Stücken
    30 g
  • Tomaten gemischt, davon 100 g in Stücken und 250 g in mundgerechten Stücken
    350 g
  • Bohnenkraut abgezupft
    5 Stängel
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    4 Prisen
  • Zucker
    1 Prise
  • körniger Senf
    1 TL
  • Weißweinessig
    40 g
  • Olivenöl
    60 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 277 kcal / 1157 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...