Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 克 鸭腿 ,约8个
- 20 克 姜 ,切片
- 20 克 葱 ,切段
- 20 克 十三香粉
- 1 茶匙 盐
- 1 茶匙 糖
- 40 克 料酒
- 8 个 咸蛋黄
- 1200 克 水 ,蒸煮用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1557 kJ / 372.1 kcal
- Białko
- 21.8 g
- Węglowodany
- 3.1 g
- Tłuszcz
- 30.1 g
- Błonnik
- 0.4 g