油漬番茄

油漬番茄

5.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
500 克

Składniki

  • 1000 克
  • 小番茄 ,去蒂頭後劃十字
    1000 克
  • ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 乾燥迷迭香
    1 茶匙
  • 橄欖油
    60 克

Wartości odżywcze na 100 克

Kalorie 172 kcal / 713.2 kJ
Białko 3.2 g
Tłuszcz 13.6 g
Węglowodany 14.2 g
Błonnik 3.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...