油漬番茄
TM5 TM6

油漬番茄

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 1000 克 水
  • 1000 克 小番茄 ,去蒂頭後劃十字
  • ¼ 茶匙 鹽
  • ½ 茶匙 黑胡椒粉
  • 1 茶匙 乾燥迷迭香
  • 60 克 橄欖油

Wartości odżywcze
na 100 克
Kalorie
713.2 kJ / 172 kcal
Białko
3.2 g
Węglowodany
14.2 g
Tłuszcz
13.6 g
Błonnik
3.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy