
Urządzenia i Akcesoria
油漬番茄
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
500 克
Składniki
-
水1000 克
-
小番茄 ,去蒂頭後劃十字1000 克
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
乾燥迷迭香1 茶匙
-
橄欖油60 克
Wartości odżywcze na 100 克
Kalorie
172 kcal /
713.2 kJ
Białko
3.2 g
Tłuszcz
13.6 g
Węglowodany
14.2 g
Błonnik
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

開胃醃漬小菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan