Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de avellanas crudas con piel
- 500 g de leche
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 150 g de azúcar
- 5 yemas de huevo
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1643 kJ / 392 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Helado de chocolate
12 godz.
Helado de caramelo
4h 20min
Helado de fresa y yogur
5min
Bombón helado de chocolate
5 godz.
Helado de lima
5min
Helado de yogur
6h 15min
Biscuit de turrón
6h 15min
Helado de queso cremoso con frutos rojos
4h 10min
Helado de toffee
4h 30min
Helado rápido de avellanas
5min
Helado de gianduja
8h 15min
Helado de stracciatella
8h 15min