
Urządzenia i Akcesoria
香檸漬洋蔥
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 24 godz. 30 min
2 人份
Składniki
-
水400 克
-
紫洋蔥 ,切條(約0.5公分)200 克
-
白醋50 克
-
糖20 克
-
乾月桂葉1 片
-
鹽⅛ 茶匙
-
檸檬 ,切半圓片(約0.3公分)30 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
85 kcal /
354 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
21 g
Błonnik
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

開胃醃漬小菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan