Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 腊肉 ,选用湖南腊肉,切片
- 100 克 腊八豆
- 25 克 菜籽油
- 500 克 水 ,蒸煮用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 4443.5 kJ / 1062 kcal
- Białko
- 23.4 g
- Węglowodany
- 10.4 g
- Tłuszcz
- 102.5 g
- Błonnik
- 0 g