![Blanco y negro de requesón Blanco y negro de requesón](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/53A69483-1495-4A3A-964F-B0C38D14FDC7/Derivates/93500A98-2156-419D-BAD8-2BF1658C63DC.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de requesón
- 200 g de leche
- 250 g de azúcar
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1222 kJ / 293 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 39.6 g
- Tłuszcz
- 10.8 g
- Błonnik
- 0.4 g
Alternatywne przepisy
Flan de nata y vainilla
5 godz. 50 min
Natillas de chocolate blanco con nata de cítricos
1h 25min
Tarta de queso marmolada
4 Std. 30 Min
Crema de chocolate blanco con frutos rojos
40 min
Flan 3 chocolates
1 Std. 45 Min
Flan de chocolate blanco
12h 20 min
Panna cotta a la crema de whisky
2 Std. 45 Min
Tarta mousse de limón
4 Std. 30 Min
Pastel de queso y crema pastelera a la canela
3 Std. 20 Min
Cheesecake ligero
2h 50 min
Panna cotta de turrón de Jijona
3h 10 min
Mousse de chocolate blanco y fresa
2h 10min