Urządzenia i Akcesoria
Käsecreme mit Radieschen und Äpfeln
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
8 Portionen
Składniki
-
Radieschen200 g
-
Äpfel säuerlich, geviertelt180 g
-
Zitronensaft2 EL
-
Camembert in Stücken (2 cm)375 g
-
Doppelrahm-Frischkäse Molke abgegossen150 g
-
Schnittlauch in feinen Röllchen3 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
12 g
Kalorie
900 kJ /
215 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 5/2018
48 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Obatzter mit Frühlingszwiebeln
5 min
Schinkenaufstrich
10 min
Tomatenquark
10 min
Obatzter mit Frühlingszwiebeln
5 min
Hüttenschmaus
5 min
Lachs-Ei-Aufstrich
30 min
Flammkuchendip
10 min
Fleischsalat
10 min
Camembert-Preiselbeer-Aufstrich
10 min
Hirten-Aufstrich
10 min
Balsamico-Feigen-Aufstrich
10 min
Feta-Walnuss-Aufstrich
10 min