Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g rote Zwiebeln, halbiert
- 60 g Rotwein
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- ½ TL Kräutersalz
- ¼ TL Zucker
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Schmand
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 383 kJ / 92 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Apfel-Zwiebel-Aufstrich
1 Std. 10 Min
Möhren-Ingwer-Creme
15 Min
Zabaglionelikör
20min
Roter Frischkäse
5min
Rotweinbutter
3 godz. 20 min
Paradeiser-Mandel-Dip
10 Min
Roquefort-Dressing
10 Min
Gorgonzola-Creme mit Birne
10 Min
Basilikum-Parmesan-Creme
5min
Zwiebelbutter
10 Min
Flammkuchendip
10 Min
Hirtencreme
1h 15min