Urządzenia i Akcesoria
Zwiebel-Rotwein-Butter
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
12 Portionen
Składniki
-
rote Zwiebeln halbiert100 g
-
Rotwein60 g
-
Butter weich, in Stücken120 g
-
Kräutersalz½ TL
-
Zucker¼ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Schmand50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
0 g
Kalorie
383 kJ /
92 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Frisch gestrichen
24 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Bärlauch-Aioli
10 min
Gefüllte Eier mit Kräuter-Käse-Kugeln
1 godz. 20 min
Bärlauch-Aufstrich
15 min
Gruyère-Butter mit Haselnüssen
1 godz. 50 min
Gorgonzola-Creme mit Birne
10 min
Rotweinbutter
3 godz. 20 min
Basilikum-Parmesan-Creme
5 min
Limetten-Chili-Butter
10 min
Camembert-Preiselbeer-Aufstrich
10 min
Parmesancreme
5 min
BBQ-Tomaten-Aufstrich
10 min
Zwiebelbutter
10 min