Urządzenia i Akcesoria
Illinois Pierogi
Przygotowanie 1 godz. 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
50 pieces
Składniki
Cheese Filling
-
water17 ½ oz
-
potatoes peeled, cubed (1 in.)16 oz
-
yellow onion quartered4 oz
-
unsalted butter3 tbsp
-
1 ½ tsp all-purpose floursemolina1 ½ tsp
-
mascarpone cheese13 oz
-
salt to taste¾ tsp
-
ground black pepper to taste¾ tsp
Dough
-
warm water plus extra to seal and boil pierogi9 oz
-
large egg1
-
grapeseed oil1 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust17 ½ oz
-
salt to taste, plus extra to boil water (approx. 3 tbsp per 4 qt)2 pinches
Topping
-
yellow onions quartered16 oz
-
unsalted butter cubed, plus extra to fry2 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
fresh parsley leaves (opcjonalnie) to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
2 g
Kalorie
439 kJ /
105 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Banana Bread
1 godz. 50 min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Vanilla Ice Cream
12 godz.
Potato Pancakes
45 min
Vegetable Stock Paste
45 min
Pizza Dough
1 godz.
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Peppermint Sugar Cubes
24 godz.
Lemon Snaps
2 godz. 40 min
Lemon Ice Cream
12 godz. 30 min
Baguettes
3 godz. 45 min
Broccoli and Cheddar Soup
40 min