Urządzenia i Akcesoria
Illinois Pierogi
Przygotowanie 1 godz. 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
50 pieces
Składniki
Cheese Filling
-
water17 ½ oz
-
potatoes peeled, cubed (1 in.)16 oz
-
yellow onion quartered4 oz
-
unsalted butter3 tbsp
-
1 ½ tsp all-purpose floursemolina1 ½ tsp
-
mascarpone cheese13 oz
-
salt to taste¾ tsp
-
ground black pepper to taste¾ tsp
Dough
-
warm water plus extra to seal and boil pierogi9 oz
-
large egg1
-
grapeseed oil1 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust17 ½ oz
-
salt to taste, plus extra to boil water (approx. 3 tbsp per 4 qt)2 pinches
Topping
-
yellow onions quartered16 oz
-
unsalted butter cubed, plus extra to fry2 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
fresh parsley leaves (opcjonalnie) to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
2 g
Kalorie
439 kJ /
105 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sugar Cookies
1h 30min
Fig and Maple Bourbon Fizz
168h 20min
Eggnog Snickerdoodles
1h
Pizza Dough
1h
Sugar Cookie Pastry
1h 50min
Chocolate Chip Cookies
50min
Chocolate Chip Muffins
1h
Red Velvet Waffle
20min
Waffles
25min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30min
Italian Wedding Soup
1h 15min
Oatmeal
15min