Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de frijoles negros, hidratados en agua por 12 hrs
- 100 g de cebolla blanca, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 1 ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 30 g de aceite vegetal
- 1750 - 1800 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 858 kJ / 204 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Caldo de pollo con arroz
35 min
Picadillo con rajas
25 min
Picadillo
25 min
Caldo de pollo de la abuela
1h 15min
Sopa de lentejas
1 godz. 30 min
Arroz primavera
40 min
Sopa de verduras y albóndigas
40 min
Caldo de res
1h 15min
Frijoles refritos
25 min
Arroz rojo
1h 25min
Frijoles negros
25 min
Frijoles de la olla
2h