Carne de res a la jardinera

Carne de res a la jardinera

4.5 237 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 porciones

Składniki

  • 100 g de cebolla en trozos
  • 2 dientes de ajo pelados
  • 250 g de jitomate
  • 30 g de aceite
  • 100 g de tocino ahumado en trozos
  • 400 g de bistec de res en cubos
  • 400 g de papas en cubos (2 cm)
  • 2 cubos de caldo de res o al gusto
  • ½ cdita de sal fina o al gusto
  • 200 g de zanahoria en cubos (2 cm)
  • 100 g de chícharos congelados
  • 300 g de agua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 0 mg
Białko 19 g
Kalorie 1449 kJ / 345 kcal
Tłuszcz 19 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 24 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...