Wersje kompatybilne
Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 gramů staršího pečiva, bílého, na kousky
- 1 stroužek česneku
- 3 snítky čerstvé petržele, jen lístky
- 2 plátky citrónové kůry (4 cm), nejlépe z bio citrónu
- 2 ½ čajové lžičky soli
- 500 gramů vody
- 500 gramů nových brambor, oloupaných, na kousky
- 400 gramů cukety, podélně nakrájené na dlouhé plátky a stočené do ruličky
- 4 filety z tresky, bez kůže a kostí
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 5 gramů másla
- olivový olej ve spreji
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1510 kJ / 360 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1 godz.
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
45 min
Dušená treska s tymiánem a citrónem
40min
Treska s bramborami, kapustou a pomerančovou omáčkou
1 godz.
Treska s kroupotem
50min
Brambory s tvarohem a zeleninou
40min
Pstruzi na páře s bulgurem, baby karotkou a balzamikovou omáčkou
50min
Treska v soli se smetanovým kaviárem
20min
Kuřecí pilaf se zeleninou a mandlemi
45 min
Losos s bramborovou kaší
55min
Ryba po indicku s jogurtovou omáčkou, bramborami a zeleninou
1 godz.
Losos s bramborami, brokolicí a koprovou omáčkou
1h 10min