Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
TM5 TM6

Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou

4.8 (13 ocen)

Składniki

  • 60 gramů staršího pečiva, bílého, na kousky
  • 1 stroužek česneku
  • 3 snítky čerstvé petržele, jen lístky
  • 2 plátky citrónové kůry (4 cm), nejlépe z bio citrónu
  • 2 ½ čajové lžičky soli
  • 500 gramů vody
  • 500 gramů nových brambor, oloupaných, na kousky
  • 400 gramů cukety, podélně nakrájené na dlouhé plátky a stočené do ruličky
  • 4 filety z tresky, bez kůže a kostí
  • ½ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 5 gramů másla
  • olivový olej ve spreji

Wartości odżywcze
na 1 porci
Kalorie
1510 kJ / 360 kcal
Białko
42 g
Węglowodany
39 g
Tłuszcz
4 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy