Wersje kompatybilne
Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 gramů staršího pečiva, bílého, na kousky
- 1 stroužek česneku
- 3 snítky čerstvé petržele, jen lístky
- 2 plátky citrónové kůry (4 cm), nejlépe z bio citrónu
- 2 ½ čajové lžičky soli
- 500 gramů vody
- 500 gramů nových brambor, oloupaných, na kousky
- 400 gramů cukety, podélně nakrájené na dlouhé plátky a stočené do ruličky
- 4 filety z tresky, bez kůže a kostí
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 5 gramů másla
- olivový olej ve spreji
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1510 kJ / 360 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Losos s bramborovou kaší
55 min
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40 Min
Losos s pórkem a bylinkami
35 min
Treska v papilotě s celerovým pyré
45 min
Brambory ve slupce s tvarohovým dipem
1 Std.
Kuřecí nudličky v rajčatové šťávě s bramborovými plátky
40 Min
Ryba s bylinkovo-sýrovou krustou, bramborami a květákem
1 Std. 15 Min
Losos s brokolicí, rýží a koprovou omáčkou
45 min
Treska v páře s italskou rajčatovou omáčkou a dušenými bramborami
50 min
Steaky z lososa s fazolkami a kari glazé
40 Min
Mořský vlk v aromatické solné krustě
55 min
Pošírovaná treska s pórkovou omáčkou, mrkví a rýží basmati
40 Min