Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 vejce
- 400 gramů čerstvého špenátu, spařeného, vyždímaného
- 50 gramů řeckého jogurtu
- 35 gramů hladké mouky
- 1 čajová lžička kypřicího prášku do pečiva
- 1 čajová lžička soli
- 450 gramů čerstvého sýru, např. lučina, philadelphia
- 1 polévková lžíce medové hořčice
- 150 gramů uzeného lososa, na kousky
- Wartości odżywcze
- na 20 plátků
- Kalorie
- 8881 kJ / 2115 kcal
- Białko
- 109 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 166 g
- Błonnik
- 28 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Obatzda – bavorská sýrová pomazánka
5min
Velikonoční králičí paštika
1 Std. 25 Min
Bramborová hnízda s crème fraîche a uzeným lososem
2 Std. 40 Min
Tarte flambée se spiralizovanou zeleninou a halloumi
Brak ocen
Dvě pečené ryby s masala kořením
1h 15min
Banány s kokosovo-skořicovou omáčkou
40min
Polévka ze zeleného chřestu s crème fraîche
30min
Rizoto s hruškami a gorgonzolou
40min
Hráškové pesto s ricottou
10min
Losos s bramborami, brokolicí a koprovou omáčkou
1 Std. 10 Min
Brusinkové čatní
25min
Pâté z drůbežích jater s pistáciemi
1 Std. 40 Min