Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Vaječný likér
- 6 vajec
- 220 gramů cukru krupice
- 30 gramů domácího vanilkového cukru
- 250 gramů kondenzovaného mléka, neslazeného
- 250 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku
- 250 gramů rumu
Dort Pavlova
- 1 špetka soli
- 300 gramů cukru krupice
- 1 polévková lžíce bílého vinného octa
- 1 polévková lžíce bramborového škrobu
Šlehačka a dokončení
- 500 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku, trvanlivé, vychlazené
- 200 gramů různého bobulového ovoce, čerstvého (např. jahody, maliny, ostružiny, borůvky)
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 2140 kJ / 510 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 52 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 136 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Nepečený dort s jahodami
6h 30min
Mini Pavlova
1h 45min
Podmáslové brownies s karamelovým krémem a lískovými ořechy
2 godz.
Valentýnská Pavlova
5h
Tiramisu s mandlovým likérem
3 godz.
Lila makronky s maracujovo-čokoládovou ganache
2 Std. 30 Min
Pink velvet dort
7h 20min
Věnec Pavlova s malinovým coulis, fíky a granátovým jablkem
6h
Créme brulée
1 Std. 50 Min
Citrónové makronky s lemon curd a jogurtovou ganache
2 Std. 30 Min
Základní recept na makronky (krok za krokem)
1h 30 min
Lemon curd (citrónový krém)
20 min