Meat and Vegetables with Rice

Meat and Vegetables with Rice

2.8 6 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 portions

Składniki

  • potatoes peeled, cut in pieces (4 cm)
    50 g
  • carrots washed, cut in pieces (4 cm)
    50 g
  • beef fat removed, ensuring all bones are removed before use
    40 g
    lamb meat, fat removed, ensuring all bones are removed before use
  • water
    250 g
  • baby rice
    20 g
  • olive oil
    1 tsp
    unsalted butter

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 113 kcal / 471 kJ
Białko 5.9 g
Tłuszcz 3.6 g
Węglowodany 14.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...