Urządzenia i Akcesoria
Meat and Vegetables with Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 portions
Składniki
-
potatoes peeled, cut in pieces (4 cm)50 g
-
carrots washed, cut in pieces (4 cm)50 g
-
lamb meat, fat removed, ensuring all bones are removed before usebeef fat removed, ensuring all bones are removed before use40 g
-
water250 g
-
baby rice20 g
-
unsalted butterolive oil1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.9 g
Kalorie
471 kJ /
113 kcal
Tłuszcz
3.6 g
Węglowodany
14.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon and Veg
35 min
Chicken & Veggies
15 min
Sweet Potatoes and Lentils
40 min
Veal and Mixed Vegetable Purée
50 min
Fruit and Yoghurt Purée
5 min
Baby Rice
10 min
Hake and Potato Purée - from 8 months
20 min
Beef and Carrots - from 8 months
25 min
Apple Porridge - from 8 months
10 min
Apples and Prunes - from 6 months
15 min
Peach and Banana Purée
20 min
Milk and Oat Flakes Pudding with Fruit Purée
10 min