Meat and Vegetables with Rice
TM6 TM5 TM31

Meat and Vegetables with Rice

2.8 (6 ocen)

Składniki

  • 50 g potatoes, peeled, cut in pieces (4 cm)
  • 50 g carrots, washed, cut in pieces (4 cm)
  • 40 g beef, fat removed, ensuring all bones are removed before use
    lub lamb meat, fat removed, ensuring all bones are removed before use
  • 250 g water
  • 20 g baby rice
  • 1 tsp olive oil
    lub unsalted butter

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
471 kJ / 113 kcal
Białko
5.9 g
Węglowodany
14.3 g
Tłuszcz
3.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy