Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 rebuçados de menta
- 100 g bolacha Maria
- 200 g chocolate p/ culinária, partido em pedaços
- 190 g leite condensado
- 15 g manteiga
- 2 gemas de ovo
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 306 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 14 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Farófias
20 Min
Trufas de chocolate e menta
2 Std. 20 Min
Salame de chocolate
2h 15min
Arroz doce
1 Std.
Mousse de chocolate
3 Std. 20 Min
Mousse de chocolate com laranja
40min
Mini ninhos de chocolate
1 Std. 30 Min
Mousse de chocolate e avelã
5 Min
Mousse de chocolate
3 Std.
Salame de chocolate
3 Std. 10 Min
Baba de camelo e avelãs
30min
Bolo de bolacha
2 Std. 25 Min