
Urządzenia i Akcesoria
Pastéis de massa tenra de borrego
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
20 unidades
Składniki
Recheio
-
salsa5 g
-
borrego limpo cortado em cubos e semicongelado150 g
-
cebola25 g
-
dente de alho1
-
azeite15 g
-
sal¼ c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
noz-moscada1 pitada de
-
gema de ovo1
-
limão só o sumo¼
-
leite80 g
-
farinha tipo 6510 g
Massa
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar300 g
-
banha20 g
-
azeite10 g
-
água mais q.b. p/ pincelar150 g
-
Óleo q.b. p/ fritar
Wartości odżywcze na 1 unidade
Kalorie
101.6 kcal /
425.1 kJ
Białko
3.4 g
Tłuszcz
4.4 g
Węglowodany
11.7 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Sód
36.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Abril com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia