Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 gramů guinoy, propláchnuté
- 200 gramů vody
- ½ čajové lžičky sušeného tymiánu (opcjonalnie)
- 200 gramů fenyklu, hlíznatého s listy, na proužky
- 200 gramů manga, zralého
- 2 jarní cibulky
- 150 gramů čekanky, červené (1 kus), na kousky (2 cm)
- 20 gramů hořčice, středně ostré
- 20 gramů medu, tekutého
- 20 gramů ovocného octa
- 20 gramů oleje
- ¼ čajové lžičky soli
- 2 - 3 špetky mletého černého pepře, podle chuti
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1401 kJ / 334 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 7.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mexická rajčatová polévka s kuřetem
45 min
Marocká polévka harira s kuřecím masem
55 min
Quinoa s granátovým jablkem a dýní
1h
Auvergneský sýrový quiche
1h 20 min
Citrónový sorbet se zeleným čajem
6 Std. 15 Min
Americké pečené fazole
Keine Bewertungen
Řeřichová vitalita
Keine Bewertungen
Fazolový salát s quinoou a sýrem
35min
Vejce na páře á la flamenca
25 min
Krevetové lupínky
Keine Bewertungen
Slaný koláč s uzeným lososem a špenátem
2 godz. 30 min
Vrstvený dort s jahodami a šlehačkou
2h 15 min