Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
TM5 TM6

Tavuklu Kuzu Etli Bulgur

3.6 (5 ocen)

Składniki

  • 4 dal kişniş yaprağı
  • 4 dal maydanoz yaprağı
  • 200 g soğan, ikiye bölünmüş
  • 400 g kemiksiz kuzu kol (bk. öneriler), kuşbaşı doğranmış (4 cm x 4 cm)
  • 3 tk tuz
  • ½ tk toz karabiber
  • 40 g zeytinyağı
  • 400 g havuç, parçalara bölünmüş (yakl. 1.5 cm)
  • 250 g turp, 6 veya 8 parçaya bölünmüş (büyüklüğüne bağlı)
  • 1 tk toz tarçın
  • 1 tk toz zencefil
  • 900 g su
  • 300 g derisiz tavuk göğsü fileto, ince şeritler halinde kesilmiş (eni yakl. 2 cm)
  • 6 kasap sosisi (opcjonalnie)
  • 400 g kabak, dilimlenmiş (yakl. 1.5 cm)
  • 350 g köftelik bulgur
  • 70 g kuru üzüm
  • 350 g konserve nohut, süzdürülmüş
  • 1 - 2 tk harissa ezmesi
    lub 1 - 2 tk acı biber ezmesi

Wartości odżywcze
na 1 porsiyon
Kalorie
3753 kJ / 900 kcal
Białko
51 g
Węglowodany
70 g
Tłuszcz
43 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy