Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g su
- 600 g patates, küp küp kesilmiş (3 cm)
- zeytinyağı, yağlamak için
- 4 somon fileto, derisiz, kılçıksız (her biri 120-200 gr, kalınlık yakl. 2 cm)
- 1 limonun suyu ve kabuğunun ince rendesi (sadece sarı kısmı)
- ½ tk tuz ekstra 2-3 tutam tuz, damak tadına göre
- 2 tutam karabiber
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 10 g tereyağı
- 300 g beyaz mantar, dilimlenmiş (0,5 cm)
- 50 g sek beyaz şarap
- 50 g krema
- 200 g labne peynir
- 2 tutam toz muskat
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 2763 kJ / 660 kcal
- Białko
- 45 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 48 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ton Balıklı Makarna
1h
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1h 40min
Kinoalı Sebzeli Somon Salatası
35 Min
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35 Min
Buharda pişmiş biber
25 min
Somonlu Sebzeli Makarna
35 Min
Kremalı Mantarlı Et
1h 10min
Kuzu Gerdan Yahni
1h 45min
Kremalı sebzeli tavuk
50min
Düşük Karbonhidratlı Tavuk Tabanlı Pizza
1h
Fırında Parmesan Kıtırlı Somon ve Sebzeler, Limonlu Krema Sos
1h
Alfredo Sos
35 Min